De fleste av oss er veldig glad i å dra på festivaler, men noen ganger kan man jo ha bruk for tips til å gjøre din festivalopplevelse enda bedre!

Innendørs festival

Det blir ofte varmt på innendørsfestivaler, derfor kle deg i lag, slik at du enkelt kan ta av deg klær når du blir for varm! Husk at det også er mindre plass på innendørs festival, så det kan lønne seg å være tidlig!

Utendørs festival

Vær forberedt på all slags vær, men ikke overpakk! Se gjerne på værmeldinga og pakk med deg en ekstra genser, hvis du ikke bor for langt unna festivalområdet. Det er viktig å kunne kose seg uavhengig av hva været er! Ta med deg ørepropper, slik at du ikke skader hørselen din.

Festival med camping

Hvis det er festival med camping lønner det seg alltid å være tidlig. Dette slik at du kan velge deg ut et sted å plassere teltet ditt som er ideelt for deg. Det gjør også at du kan være sammen med venner og deres telter. Det å ha et bra teltområde er kanskje noe av det viktigste du kan ha! Det er også viktig å huske på at det kan være all slags vær, så deksel iphone 11 som er vanntett er svært viktig. Vær sikker på at du lukker teltet ditt ordentlig også!

Byfestival

Når man er på en byfestival er det ofte sånn at man sover i leide leiligheter eller på hotell. Det du må være sikker på er at det ikke er for langt fra der du bor til festivalområdet. Det kan ofte være lurt å betale litt mer for bosted så du slipper offentlig transport eller taxi for å komme deg hjem.

galore