Det beste med festivaler er at det er noe for hele familien. MiniFjorden er en egen festival for barn som foregår hver sommer i Hjertnes Amfi. Her kan du forvente deg en magisk verden som er fylt med landets beste typer underholdning for barn. Besøkende finner frem til et bredt utvalg av kunst og kultur hver eneste dag under festivalen. Det slår ikke feil med behagelige klær på https://kidsbrandstore.no/ til festivalen.

Kle seg for festival

Et ekstra pluss for barna er muligheten for å kunne ha på seg noe fint, som barnet også kan bevege seg i som du gjerne finner på https://kidsbrandstore.no/. Barn liker gjerne å se litt ekstra kule ut når de skal på ferie og bruke moteklær med unike preg som skaper blikkfang hos andre barn. På https://kidsbrandstore.no/ har du noe til både barn og ungdom som skal bli med på festivalen. Ungdommen liker gjerne å kle seg mer bevisst, noe et variert utvalg kan glede dem med. Siden det er sommer så er det alltids greit med t-skjorter eller kortermet skjorter. En kortbukse kan enkelt passe sammen med en skjorte. For den sprudlende sjelen vil en søt sommerkjole være super i bruk på de fineste dagene. Gjerne ikke glem å la barnet få velge selv, da det skaper mer glede!

MiniFjorden for de minste

Minifjorden er en kulturfestival for alle barn, som skaper minner for hele livet. Den er produsert av Vermeli Produksjoner og har eksistert i fem år. Festivalen er tilpasset barn mellom tre til tolv år. MiniFjorden er selvsagt verdt å besøke om du har en ungdom i familien også, da dette er noe for hele familien. Hjertnes Amfi ligger ved badeparken i Sandefjord sentrum hvor strandpromenaden og hjertnespromenaden ligger langs parken. Inngangen til MiniFjorden er via Hjertnes Kulturhus. Sandefjord regnes som barnas sommerby og er verdt å besøke med barna. På festivalområdet er det barna som bestemmer da det blir både lek og moro for absolutt alle. Under festivalen kan du regne med å oppleve en ny forestilling på scenen hver eneste dag. Festivalområdet fylles med blant annet musikk, leker og aktiviteter dagen lang. Det er snakk om å kunne besøke en sansehage som byr på bær, blomster, urter og sjeldne planter. I tillegg kan du sjekke ut MiniBiblioteket på arenaen som da er fylt med et univers av spennende bøker. Forskjellen på dette og et vanlig bibliotek er at det flyttes ut i sola. Her kan du og familien bla i spennende bøker. Den heldige kan få med seg en gratis bok hjem. Du finner mat og drikke på festivalområdet. Da er det snakk om kalde drikkevarer, is og minipopkorn. Festivalområdet har selvsagt tilpasset området for rullestolbrukere, gjerne med egne tilpasset innganger som er spesielt tilrettelagt.

galore