Selv om du ikke skal telte i villmarken, skal du ikke se bort ifra at det tidvis kan bli vått og kaldt på festival. Å ikke ta høyde for viktige ting som bør være med, kan ødelegge opplevelsen. Det beste er å ha med seg så lite som mulig, men blant de mest essensielle tingene finner du ting som ikke veier mye og ikke tar mye plass.

Tynne ullsokker

Kalde føtter fører fort til sykdom, og det er dessuten få ting som er mer ubehagelig enn å gå rundt i våte sokker. Her bør du ha ett par for hver dag festivalen varer, i tillegg noen ytterligere par hvis du må bytte grunnet dårlig vær. Sokker tar lite plass, men er av vesentlig betydning.

Ullgenser

En varm genser kommer også godt med. Når det er varmt ute kan du knyte den om livet, da den alltid er god å ha på kropp. Istedenfor å ha med pute kan du legge ullgenseren i et putetrekk når du skal sove, og slik har du spart enda mer plass.

Regnponcho

På en del festivaler gir de bort disse gratis, men det skader ikke å ha med en selv. En poncho tar dessuten langt mindre plass enn en regnjakke.

galore