Har du aldri tidligere vært på en utendørsfestival, og lurer på hvorfor du skal dra? For enkelte er de mange svarene på dette spørsmålet helt åpenbart, men for ferske festivaldeltakere kan det være greit å få en liten pekepinn på hvorfor.

Når du er på en stor festival, bor i telt og er sammen med dine beste venner, er opplevelsen helt uforglemmelig. Er du typen som liker høy musikk, store folkemengder og fest, vil du være i ditt ess. Det hele kan sammenlignes med å være på dansegulvet til en større nattklubb, bare at alt foregår utendørs (som regel) og du slipper å gå langt fra selve konsertstedet for å komme deg «hjem», det vil si teltet.

Det er fort gjort å bli kjent med nye folk på festival, som også er den perfekte anledning til å knytte nye bånd med mennesker fra andre land. Minnene som skapes glemmer du aldri, da en festivaldeltakelse alltid byr på latter og moro og er svært begivenhetsrik. Å få oppleve livemusikk en gang i blant hører med for musikkelskere, og dette i kombinasjon med god drikke og telthygge er helt magisk.

galore