De aller fleste av oss er veldig glad i å høre på musikk og kanskje til og med besøke festivaler. I denne artikkelen skal vi skrive litt mer om hvordan du kan spare penger slik at du har mest mulig penger å bruke på festival.

Kjøp deg en ladeboks

Det er jo ikke å stikke under en stol at det er mer og mer populært å kjøpe elbil. Hvis du allerede har en elbil er det mange måter du kan spare penger på. Den mest gunstige er nok å installere din egen flotte easee ladeboks hjemme hos deg. Da vil du få en 20% lavere strømpris, noe som gjør at her er det penger å spare! Noe som er spennende er at de også tilbyr en pulsmålet for hjemmet ditt, noe som gjør at du kan følge ditt eget strømforbruk på en app på din telefon. Er ikke det ganske stilig? Når det kommer til å spare penger på strøm, så er det rett og slett masse penger å spare.

Kjøp billett til festival tidlig

Det å kjøpe billetter til festivalen du vil på tidlig er også et utrolig godt tips. Det er mange festivaler som har “early bird”-priser. Oftest så legges disse ut for salg før du vet hvem som kommer til festivalen, men festivaler slik som for eksempel Øyafestivalen er kjent for å alltid ha solide artister, så her kan det lønne seg å booke tidlig.

Start en sparekonto

Når du har kjøpt deg en ladeboks og fått oversikt over strømforbruket ditt, hvorfor ikke starte en sparekonto der du setter inn alle pengene du sparer på strømmen? Da kan du holde oversikten over hvor mye penger du har å bruke på festivalen du har tenkt å dra på. Det gjør at blir mye gøyere å spare.

Hva er ditt beste sparetips? Vi håper du lærte noen tips her som du kan bruke til å ha det ekstra gøy på den neste festivalen du tenker å dra på. Det å ha penger i potten er jo absolutt det som skal til for å ha det aller best på festivalen du skal på!

galore