I denne artikkelen skal vi snakke om festivaler, og først og fremst om de som relaterer til musikk. Det første vi skal begynne med, er å se på hva en festival egentlig er. Etter at vi har definert dette, skal vi se litt nærmere på musikkfestivaler og hva slags kjente musikkfestivaler som finnes per dags dato. Det siste vi skal gjøre er å gi noen tips til deg som har lyst til å dra på en slik festival.

Litt om festivaler

Når vi snakker om en festival, snakker vi egentlig om en gruppe mennesker som er samlet for å kunne feire en begivenhet. Dette kan for eksempel være en høytid, eller en eller annen tradisjon som har religiøse tilknytninger. Det kan også for eksempel være ting som innebærer en feiring, eller en fremvisning av filmer. Disse kalles filmfestivaler, og ofte kan slike festivaler bestemme hva slags filmer som kommer til å få gode anmeldelser. Det vi skal se nærmere på er derimot musikkfestivaler.

Om musikkfestivaler

En musikkfestival er egentlig rett og slett veldig mange forskjellige konserter som pågår etter hverandre på samme område. Disse foregår over flere dager. Det finnes veldig mange slike festivaler, og du kan finne billetter overalt på nettet. Det er derimot viktig at du ser nøye på hvilke festivaler som tilbyr forskjellige artister. Du bør velge ut de festivalene som har de artistene som du personlig foretrekker å lytte til. Det er ikke veldig lurt å velge ut en festival bare basert på hvor populær den er.

Selv om noen festivaler faktisk kan være helt ekstremt folksomme, så betyr det verken at de blir gode eller dårlige. Når det gjelds musikken så er det som sagt artistene som er skrevet opp som betyr noe. Dersom du er mindre interessert i musikken, men fortsatt har lyst til å dra på en storslagen opplevelse så bør du kanskje sjekker rundt med vennene dine om hva de foretrekker å gjøre.

Dersom du skal dra kun for festens skyld så gjelder det å være godt forberedt, skaff deg gode Rieker sko og ta med deg rikelig med vann og alle de forsyningene som du tror du kommer til å trenge. Da det er stor sannsynlighet for at du kommer til å innta store mengder alkohol så er det ekstra viktig å holde seg både hydrert og spise riktig. Ikke minst så er dette veldig viktig fordi disse festivalene ofte kan vare i flere dager, og i noen tilfeller til og med uker.

Husk derimot at du bør forberede deg og bestille alt du trenger til reisen på forhånd. Mange av de mest populære stedene er jo utsolgt lenge før selve datoen. MÅ FYLLES UT MED ANNET ENN FYLLORD SOM SÅ.

galore