I 2020 har vi opplevd at den ene konserten og festivalen har blitt avlyst etter den andre. Flere store kulturarrangementer har blitt avlyst på grunn av smittevernshensyn. Nå har derimot vaksineringen mot coronavirus startet i Europa, og vi krysser fingrene for at sommeren 2021 blir mer innholdsrik.

Festivaler og konserter kan bli arrangert på kort varsel

Siden vi lever i en uforutsigbar tid, har mange festivalplaner blitt lagt på is. Store konserter som tyske Rammsteins konsert i sommer, ble flyttet til neste år. Av alle store konserter som har blitt flyttet, er flesteparten for lengst utsolgt. Det kan likevel hende mindre festivaler vil bli arrangert neste sommer, men da må du regne med kort varsel. Dersom du ikke har oppsparte midler når dette plutselig skjer, kan du søke om forbrukslån. Få lån på dagen når muligheten dukker opp, og garanter deg en billett. Heldigvis koster festivalpass sjelden mer en noen tusenlapper, og derfor vil du klare å betale ned lånet raskt, og slippe høye gebyrer.

Slik fungerer det

Bruk linken til sammenligningssiden ovenfor og se hva de ulike forbrukslånbankene kan tilby deg. Flere låner ut små beløp som gjerne starter på 1000 eller 5000 kroner. Slike smålån er perfekte når du skal kjøpe festivalbilletter på kort varsel. Husk å alltid se på renten når du skal låne penger. Det lønner seg at denne er så lav som mulig. Prøv også å unngå å velge lang nedbetalingstid. Det kan virke fristende å kun betale et lite beløp i måneden, men lånet blir svært dyrt i lengden. Dersom du vet at du kan betale tilbake innen kort tid, er det absolutt risikofritt å ta opp et lite forbrukslån. Bruk gjerne en lånekalkulator for å finne ut hvor dyrt lånet blir med ulik nedbetalingstid, slik at du slipper overraskelser. Å få lån på dagen er en kjempefin løsning når du trenger penger raskt. Så lenge du ikke låner over evne og er klar over ekstrakostnaden med rentene som løper på, er forbrukslån en rask og smart løsning.

galore