Mange unge i dag står i dag ovenfor så mange valg. Mye skyldes foreldregenerasjonen, men mye har de også skylden for selv. Det er ikke noe nytt i at ungdom har et ønske om å sjokkere og skape furore. Et av valgene unge kan ta i dag er om de er den personen kjønnet deres tilsier. Dette var et tema for unge også for 50 år siden og 2000 år siden. Forskjellen er at i dag går det an å gjøre noe med det. Dra på festival og tenk på noe annet?

Så, er det bra at det er mulig å endre kjønn. Eller burde ting være slik de alltid var, selv om det både er en tragedie og sårbar opplevelse for dem som må leve med det? Mange har meninger om dette, men det er ikke sikkert det fins noen god løsning. Det er uansett fint at vi kan møtes i fellesskap og nyte fantastiske musikkopplevelser på festival. Kanskje får man andre impulser her?

Vil du bli kvinne

Selv mange kvinner er ikke fornøyd med sine bryster. Enda vanskeligere er det for en som føler seg utilpass i sin mannlige kropp. Den vokser og blir mindre og mindre feminin. Men kanskje https://motiva.health/no/ om prosessen allerede er i gang. Vil du bli kvinne har Motiva løsninger som gjør at du føler deg som en vakker kvinne. Et ønske som er vanskelig å fornekte noen.

Vil du leve fritt

Mange føler nettopp på dette med at deres frihet blir tatt fra dem. For når de fleste ikke vil respektere tankene man har, da er det vanskelig å ha det godt med seg selv. Å leve fritt betyr at man har rettigheter som menneske og individ, gjøre de tingene man vil så lenge de er lovlige. Heldigvis kan vi også dra på festival igjen – noe som mange har savnet.

For å oppsummere

Du har mange valg som ung i dag. Det kan være å ta et drastisk valg om å skifte kjønn. Husk at mange andre har opplevd dette og kommet gjennom livet uten varig mén. Kanskje skal du hoppe i det, fordi det er bedre å angre på noe du har gjort, enn å angre på noe du ikke har gjort!

galore