Noe som er sikkert, er at det på de alle fleste musikkfestivaler er flere artister som spiller på en gang. Så, hvordan skal du få sett alle? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan planlegge din festivalopplevelse.

Finn programmet

Det aller første vi anbefaler deg å gjøre, er jo selvsagt å finne programmet. Dette gjør at du vet hva som spilles hvor og når. Dette gjør at du kan velge deg ut dine favoritter først. Lag deretter en timeplan for hva det er du vil se. Husk at det er viktig å ta med seg disse tingene når du drar på festival!

Orienter deg

Noe som er utrolig viktig og som mange ikke tenker over, er at de må orientere seg over området. Noen ganger kan det ta ganske lang tid å komme seg fra en scene til den andre. Dette gjør at du må legge inn tid på transport/gåing for å nå konserten du ønsker å se. Det du også må huske på er at det kan ta svært lang tid å komme seg fra campen til hvor festivalen er. Vi anbefaler deg derfor å sjekke hva som er tilfelle der du holder til.

Prioriter

Det å prioritere noen artister kan være veldig bra for deg, rett og slett fordi du vil få med deg hele opplevelsen. Noen ønsker for eksempel å stå helt framme under konserten. Dette betyr at du må være der tidlig, nesten hele dagen for å sikre deg plassen. Dette betyr jo at du går glipp av andre artister som spiller denne dagen. Dette er jo selvsagt helt opp til deg. Kanskje du kan få med deg noen venner som liker den samme artisten, slik at det ikke blir så altfor lenge å vente?

galore