Festivaltur

Det finnes så mange slags ferieringsmuligheter i dag og det er nesten grenseløst hva man kan finne på å gjøre i for eksempel en sommerferie. Har du noen gang tenkt på å gjennomføre en festivalferie? Det tror vi kunne ha vært en interessant utfordring, og ikke minst en kulturell højdare!

I denne artikkelen står det litt å lese om hvordan man kan finansiere en slik kulturreise og for å gjøre det ekstra spennende drister vi oss ut med følgende anbefaling: reis ned til Europa og benytt deg av tog som fremkomstmiddel! I Europa er det billig og raskt å reise med tog og når du først har kommet ned på kontinentet er ikke avstandende så fryktelig store. Lag deg ditt eget festivalkart og ta gjerne med musikkstiler i alle sjangre og sett opp en liste. Deretter er det bare å plotte inn tider, finne overnatting og sette seg ned med forberedelsene.

Hvilke forberedelser da? Det er massevis som må gjøres og først og fremst må man jo naturligvis høre på musikken til artistene som skal opptre på de festivalene du skal besøke! Dette er jo en selvfølge og vil gi deg en mye morsommere og spennende opplevelse Å ha hørt musikken som skal fremføres i forkant gir deg jo for det første en gjenkjennelseseffekt, men samtidig har du også muligheten til å skrike og skråle i kor med alle andre som er tilstede! Og skal vi være helt ærlige: det er jo faktisk halve moroa!

Fiks alt klart med pengene før du dundrer avgårde på din dannelsesferd gjennom Europa og du vil virkelig ha noe å se frem til. De europeiske landene er så fulle av kultur og severdigheter at du vil få fullt utbytte på alle mulige måter ved å gjennomføre en tur som dette. Ta med deg dama eller en kompis og erobre Europa på musikkfronten i år – det kommer til å bli helt magisk!